Sunday, October 28, 2012

Vanus on kõigest number

     Me kõik jääme vanaks, tahame me seda või mitte. Vanaks saamine mõjutab inimesi erinevalt, kes muutuvad väga kinnisteks ega taha enam ühiskonnas mingit rolli mängida, aga on ka selliseid inimesi kes ei lase vanusest end kõigutada ja tegelevad kõigega millega nad tegelesid noorenagi.
    Ma loodan, et kui mina ükskord vanaks saan, siis mul on ka jaksu ja tervist olla aktiivne ja tegeleda erinevate tegevustega, sest me kõik elame ju vaid korra ja milleks raisku lasta seda aega mis meile antud on, kui seda võib ka vanas eas väga huvitavalt veeta. See tähendab, et elu ei lõppe keskeakriisiga, kus hakatakse vanaks saama ja elu mõte justkui kaoks. Ehk on just lapsed ja lapselapsed need, mis annavad neile aktiivsetele vanadele seda jõudu ja jaksu enda elud huvitavaks teha ka vanas eas - teha omavanustega kokkusaamisi või ringe, sportida jne.
    Ajad muutuvad ja kindlasti tänastel nooretel, kes on ka kunagi vanad, on teised põhimõtted ja arusaamad vananemisest ja nad ka vananevad teisiti, siiski vanus on ju kõigest number.

No comments:

Post a Comment