Tuesday, October 16, 2012

Vanus on kõigest number

Kõigepealt tahaksin öelda, et olen selle väitega nõus. Vanus on tõesti kõigest number, olulisem on, kui noorena inimene ise ennast tunneb.Väga paljud inimesed on väga aktiivsed, hoolimata sellest kui vanad nad on. Kõik oleneb sellest, kui palju keegi suudab ning tahab teha.
Juba see näitab, et vanus on kõigest number, et minu vanaema näiteks ei istu kodus, kuigi ta on juba 63-aastat vana. Ta sõidab autoga nagu iga teinegi. Käib kontserditel ning erinevatel üritustel, kus ta saab kas oma sõbrannadega või perekonnaga lustida või nautida kõike mis teda ümbritseb. Veel käib ta ka rattaga sõitmas, et end vormis hoida. Väga palju annab mu vanaemale juurde veel ka see, et tal on koer, kelle eest ta peab hoolitsema. Ta käib koeraga jalutamas pikki vahemaid ning seda mitu korda päevas. Talle endale meeldib see väga, kuna ta saab siis käia rohkem väljas ning hingata värsket õhku, ise samal ajal aktiivselt liikudes.
Tõin palju näiteid oma vanaemast, aga on ka palju teisigi vanemaid inimesi, kelle jaoks on vanus kõigest number. Alles nüüd käisime Jakoga ühel 82-aastasel meesterahval külas, kes oli väga aktiivne. See kõik näitabki, et vanust ei pea kartma ja võib kõike samamoodi teha nagu tehti noorena.

No comments:

Post a Comment